Cautare

29359 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (6.11 secunde)
Reprezentantii Electrica SA si FP au votat impotriva acestui punct, dar hotararea a fost adoptata cu votul actionarilor care detin 51% din capitalul social.
o pompa de marimea unui pumn, care se contracta de aproximativ 100.000 de ori pe zi, lasand sa treaca prin ea cam 7000 litri de sange - volumul unei cazi de baie, inmultit cu 46.
- "Eu consider ca, prin aceste manevre de culise, prin manipularea voturilor in Congres, s-a viciat grav climatul dezbaterii subiectelor esentiale pentru viitorul partidului, s-au incalcat principii elementare ale democratiei interne de partid, desi unii le considera tocmai expresia democratiei". ... Asa functioneaza mecanismele de promovare in PSD?".
In schimb, exista judete unde liderii social-democrati si liberali au precizat pentru gandul ca PDL aproape nu conteaza in lupta politica, jocurile fiind facute in cadrul Uniunii.
Lupta pentru sefia PD si pentru o eventuala schimbare doctrinara a acestui partid a intrat in linie dreapta dupa depunerea a doua motiuni - una de orientare populara, cealalta de factura social-democrata.
Dezbaterile asupra infiintarii Polului Social - initiativa propusa de Ion Iliescu si de Petre Roman - se vor relua la 25 mai, dupa publicarea Raportului de tara de catre Comisia Europeana, intrunire la care ar putea participa si liderul PSD, Mircea Geoana.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri ca Polul Social nu este preconizat a fi o structura politica, ci un forum de dezbateri, asa cum a afirmat de mai multe ori si Ion Iliescu.
Emotionata la culme, o social-democrata si-a turnat cenusa in cap si i-a cerut iertare fostului lider PSD pentru faptul ca isi pierduse la un moment dat increderea in el:
Aproximativ 1500 de social-democrati galateni au fost mobilizati pentru mitigul anti-Basescu care are loc azi la Bucuresti. Seful de campanie al PSD, Ilie Zanfir, a precizat ieri ca din municipiu vor pleca 850 de social-democrati, iar din judet aproximativ 700.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
Social-democratii cer PD ca, in termen de 24 de ore, sa isi retraga toti reprezentantii numiti pe criterii politice in structurile locale ale institutiilor de stat.
Bogdan Niculescu Duvaz, purtatorul de cuvant al grupurilor parlamentare PSD, a anuntat ieri ca Partidul Social Democrat intentioneaza sa formeze o platforma de stanga. ... Printre altele, social-democratii propun cresterea salariilor profesorilor cu 50%, subventii pentru agricultura, reducerea TVA la alimentele de baza, dar si alte masuri care vizeaza pensionarii.
Astfel, dupa ample discutii si analize, atat separate, cat si in sedintele comune, s-a stabilit ca din partea Partidului Conservator sa mearga un singur reprezentant la alegerile parlamentare, restul candidaturilor din colegii fiind atribuite social-democratilor.
In sedinta Comisiei de Dialog Social din data de 30 iulie 2009, secretarul de stat Valentin Preda (foto), in calitate de presedinte al Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii a mediat conflictul izbucnit intre reprezentantii FNPFTRR-Federatia Nationala Patronala a Formatorilor din Transportul Rutier din Romania, FNSSR-Federatia Nationala a Scolilor de Soferi din Romania, Federatia Patronala a Scolilor de Soferi din Romania si minister.
"Imi voi face in continuare datoria ca presedinte al Senatului si ca social-democrat convins" Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, marti, referindu-se la expirarea perioadei de suspendare din calitatea de membru al PSD, ca isi va face in continuare datoria ca presedinte al forului superior al Legislativului si "ca social-democrat convins".
Social-democratii sunt hotarati sa denunte acordul cu liberalii, daca acestia nu-l sanctioneaza pe senator pentru declaratiile la adresa premierului si ale conducerii PSD. ... Social-democratii nu vor ceda si nu sunt dispusi la variante de compromis, au declarat sursele amintite.
Termenul pana la care societatile comerciale pe actiuni sunt obligate sa-si majoreze capitalul social pana la echivalentul in lei al sumei de 25.000 euro va fi prelungit cu sase luni, pana la 1 iulie 2006, se arata intr-un proiect de lege aprobat de Guvern.
Valoarea capitalului social subscris la firmele cu capital strain a ajuns in primul trimestru al acestui an la peste 890 de milioane de euro, cu 35% mai mult decat in perioada similara a anului trecut, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
Doar 30 de societati pe actiuni din judet si-au majorat capitalul social pana la data-limita, care a expirat vinerea trecuta.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
google-analytics.com